A Szatmári Ízek Kft.  ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAMJA

Az iskolagyümölcs programról általában

Az iskolagyümölcs programról általában

Már harmadik éve hogy az Európai Unió kezdeményezésével elindult ez a program. A korábbi iskolatej programhoz hasonlóan ez is egy igen jó kezdeményezés. A program keretében az általános iskolákban elsőtől a negyedik osztályig minden kisdiák kap naponta egy almát. Ezzel nem csak az a cél, hogy azoknak a családoknak segítsünk akik nem igazán tudják megvenni a gyümölcsöt, hanem az is, hogy a gyerekek étkezési szokásait átformáljuk. Segítünk megismertetni a gyerekekkel az egészséges táplálkozás előnyeit, megismertetjük velük a magyar föld termékeit.

Megtanítjuk őket a magyar áruk szeretetére értékelésére. Ebben segítenek bennünket a tanárok, a szülők és maguk a gyerekek. Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni a munkáját, abban a reményben, hogy továbbra is támogatni fogják a munkánkat.

Szeretnénk megismertetni őket termékeinkkel és azzal, hogy azok hogyan készülnek. Nem titkolt célunk az , hogy a fiatal generációt - már aki ehhez kedvet kap - a mezőgazdaságba csábítsuk, mert a szakma sajnos egyre öregszik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Copyright:  minden jog fenntartva            Design: Pozytron