Termékeink

Termékeink

A termékskála elsősorban az almára épül. Az almát nevezik Szabolcs aranyának. Valamikor a megye egyik legfőbb exportcikkének számított. Az itt élő emberek számára biztos megélhetést biztosított. Mindegyik házikertben a mai napig megtalálhatóak a gyümölcsfák. Az itt élő emberek az életük nagy részében ezzel foglalkoztak, ezt tudják, szerették, ezt szeretik csinálni. Az alma termesztése nagy odafigyelést igénylő és fizikailag is megterhelő munka.

A régi almafajtákat lassan felváltják a piac által keresettebb, jobban eltartható, de nem mondanám, hogy jobb ízű fajták.

Az utóbbi időben egyre több korszerű hűtőház épül, ami lehetővé teszi, hogy tavasszal is kerüljön a fogyasztók asztalára a szabolcsi almából. A piac szűkös volta és az árak alakulása szükségessé teszi a gyümölcsök feldolgozását és a termékek szervezett formában történő értékesítést.

Különösen a minőségre és csomagolásra kell odafigyelni. A piac a mutatós, jó minőségű árut keresi. Az ár sem mellékes kérdés. Sajnos van úgy, hogy az áru a termelői ár többszörösén kerül a fogyasztó asztalára, de erről nem igazán a  termelő tehet. Igyekszünk természetes és jó minőségű termékeket készíteni Önöknek. Lehet, hogy nem tudunk árban versenyezni a nagy áruházak tömeg áruival, de kóstolják meg termékeinket és döntsék el hogy minőségben, ízben hol a helyünk.
 

Copyright:  minden jog fenntartva            Design: Pozytron